Ingen smedeopgave er for lille

​Vi holder til i Brovst i Nordjylland, hvor vores værksted er centralt beliggende, men vi dækker stort set hele Danmark og kører gerne ud til dig for at lave et uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver i alle størrelser inden for smede- og montageløsninger, både til privat, erhverv samt boligforeninger.

Vi er specialister i en række forskellige smedeopgaver og arbejder med alt fra ide til montage. Vi designer og producerer vores produkter ud fra dine ønsker, og du bliver inddraget i processen hele vejen. Vi holder dig løbende opdateret omkring fremstilling af produkterne, så vi sikrer os at dine ønsker følges til fulde. Ved at drive vores forretning på denne måde, er vi sikre på, at du som kunde får 100% det produkt som du har forestillet dig.

Du kan altid tage en fuldstændig uforpligtende snak med os og høre mere om de mange muligheder, der er inden for stålkonstruktioner. Vi fremstiller blandt andet altaner, ståltrapper, stålspær, søjler, reoler, stativer, afskærmning...mm. Listen er lang.

 

Produktion af smedejernslåger

​Vores smede producerer smukke og unikke smedejernslåger, smedejernshegn og smedejernsporte – gerne efter dine mål og dine ideer. Vi sætter en ære i, at lave elegante løsninger så du får en smuk indgangsport til for eksempel indkørslen eller havestien. Alle vores løsninger er af højeste kvalitet og med garanteret lang levetid. 

Trapper, altaner, afskærmninger

​Vi både fremstiller og monterer alt fra brandtrapper og gangbroer til altaner, afskærmninger og facadebeklædninger. Når du vælger os som samarbejdspartner får du specialister i feltet og kompetente medspillere med mange års erfaring med både smedearbejde og montageopgaver. 

Produktion af rustfrit stål og aluminium

Vores dygtige smede, har den nødvendige baggrund i faget, både til svejsning i rustfri stål og aluminium. ​


​Indhent tilbud hos SG Stål og Montage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SG Stål og Montage

CVR: 37809063

Adresse​

Industrivej 12

9460 Brovst

Kontakt

Telefon: 25 56 80 45  

E-mail: kontakt@sg-staalogmontage.dk

Faktura: faktura@sg-staalogmontage.dk