Montage

Vores værksted er beliggende i Brovst i Nordjylland, men vi dækker stort set hele Danmark og kører gerne ud til dig for at lave et uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver i alle størrelser inden for smede- og montageløsninger, både til private, erhverv og boligforeninger.

Vi monterer alt fra brandtrapper og gangbroer til altaner og facadebeklædninger. Har I behov for flytning eller montering af maskiner og fabriksudstyr, påtager vi os også gerne opgaven.

Vi bestræber os altid på at være markedets foretrukne totalleverandør samt underleverandør af løsninger, både indenfor smedearbejde og montageopgaver. Vi er kendt for vores gode, nordjyske håndværk og sætter en ære i, at aflevere elegante montageløsninger med lang levetid. Vi står altid klar til at tage en snak om dine ideer og til at give uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Stålmontageopgaver til mange brancher

Med os som samarbejdspartnere får du flere kompetente og erfarne medspillere, med på din opgave. Vi har gennem årene arbejdet med mange forskellige brancher og er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe dig med råd og vejledning om dine smede- og montageopgaver. Vi har fokus på, at arbejdet altid udføres æstetisk og håndværksmæssigt korrekt med kvaliteten i top, og at alle lovkrav overholdes. Ligegyldigt om det er til privat eller erhverv kan du altid regne med os.

Produktion og montage af smedejernslåger og smedejernsporte

Vores smede producerer smukke og unikke smedejernslåger, smedejernshegn og smedejernsporte – gerne efter dine mål og dine ideer. Vi sætter en ære i, at lave elegante løsninger så du får en smuk indgangsport til for eksempel indkørslen eller havestien. Alle vores løsninger er af højeste kvalitet og med garanteret lang levetid.

Certificerede til produktion og montage af bærende bygningsstål

Vi er certificeret efter EN 1090, så vi kan altid levere bærende bygningsstål, som er CE-mærket, ingeniørberegnet og godkendt efter alle de gældende standarder. Vi kan tilbyde CE-mærkede produkter i rustfri stål og almindeligt stål.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montagearbejde

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud eller for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre din ide ud i livet: Telefon: 25 56 80 45 eller E-mail: kontakt@sg-staalogmontage.dk.

Du er også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden for et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt og så kan vi tage snakken derfra. 

​Indhent tilbud hos SG Stål og Montage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SG Stål og Montage

CVR: 37809063

Adresse​

Industrivej 12

9460 Brovst

Kontakt

Telefon: 25 56 80 45  

E-mail: kontakt@sg-staalogmontage.dk

Faktura: faktura@sg-staalogmontage.dk