Firmaprofil

Smedearbejde og montage til privat og erhverv

​Vi er et ambitiøst firma, hvor kvalitet og god service er vores største prioriteter og vi er altid først tilfredse når du er tilfreds. Vi har flere års erfaring inden for faget og er specialister indenfor smedearbejde og montage. 

Vi sætter en ære i vores arbejde og derfor kan du altid regne med at SG Stål og Montage = kvalitet og solidt nordjysk håndværk.

Vi bestræber os på at være markedets foretrukne totalleverandør samt underleverandør af løsninger indenfor smedearbejde og montagearbejde.​

Vi designer alle vores produkter på mål

Vi holder til i Brovst i Nordjylland, hvor vores værksted er centralt beliggende, men vi dækker stort set hele Danmark og kører gerne ud til dig for at lave et uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver i alle størrelser inden for smede- og montageløsninger. Både til private og erhverv.

Vi monterer også alt fra brandtrapper og gangbroer til altaner, afskærmninger og facadebeklædninger.

Når du vælger os som samarbejdspartner får du specialister i feltet og kompetente medspillere med mange års erfaring med smedearbejde og montageopgaver. Vi har altid fuldt fokus på, at det arbejde vi udfører for dig, er æstetisk, designmæssigt og håndværksmæssigt korrekt med kvaliteten helt i top og med samtlige lovkrav overholdt til punkt og prikke.

CE-mærket stål

Vi er certificeret efter EN 1090, hvilket betyder at vi kan fremstille bærende bygningsstål, som er CE-mærket, ingeniørberegnet og godkendt efter alle de gældende standarder. Vi kan tilbyde CE-mærkede produkter i almindeligt stål til og med EXC2.

​​

​Indhent tilbud hos SG Stål og Montage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SG Stål og Montage

CVR: 37809063

Adresse​

Industrivej 12

9460 Brovst

Kontakt

Telefon: 25 56 80 45  

E-mail: kontakt@sg-staalogmontage.dk

Faktura: faktura@sg-staalogmontage.dk